Søg!
 
 
 

Intracom Consult er etableret og ejes af cand.comm. Mads Richard Møller.

Mads har siden 2000 hjulpet mere end 80 private og offentlige virksomheder med at etablere og videreudvikle intranet og digitale arbejdspladser. Se nærmere på Intracom's samlede referenceliste og på beskrivelsen af udvalgte kundereferencer.

Mads er desuden en ofte benyttet oplægsholder og facilitator, og har gennem årene skrevet mange artikler og blogindlæg om intranet og medarbejderportaler. Tilbage i 2002 skrev han den første danske bog om emnet "Behind the firewall danske erfaringer med intranet og virksomhedsportaler". I perioden 2007-2012 bloggede han på sin egen blog behindthefirewall.dk

Foruden arbejdet i Intracom Consult har Mads etableret og faciliterer Intra2 | Share Intranet Real Practice.

I foråret 2013 blev Mads dansk partner i Worldwide Intranet Challenge i forbindelse med planlægning og gennemførsel af Intranet Tilfredshedsmåling og Benchmark.

I foråret 2014 indledte Mads et tæt samarbejde med IntraTeam, bl.a. i forbindelse med afvikling af arrangementer og seminarer for Intra2 | Share Intranet Real Practice.

Du kan læse mere på Mads's linkedin-profil - eller ganske enkelt ved at google efter "Mads Richard Møller".

Mads kan kontaktes på mads@(if you can see this please update your browser)intracom.dk eller mobil 22 17 95 95.

 

Intracom Consult     Højby Kærvej 1     4320 Lejre     Telefon: 70 22 11 95     info@(if you can see this please update your browser)intracom.dk